FalconX i CF Benchmarks partneri pružaju regulisan pristup tržištima kripto derivata.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Brokerage za digitalne imovine FalconX partnerira sa britanskim pružateljem kripto indeksa CF Benchmarks.

Brokerage za digitalne imovine FalconX partnerira sa britanskim pružateljem kripto indeksa CF Benchmarks kako bi omogućio pristup reguliranim tržištima kripto derivata putem swapova, opcija i forward ugovora koji se naslanjaju na referentne stope pojedinačne imovine.

“Derivati koji se uspoređuju s otpornim i reguliranim indeksima su glavni put kojim institucije stječu izloženost kripto imovinskoj klasi”, izjavio je izvršni direktor CF Benchmarks-a Sui Chung.

Ugovori pružaju izloženost bitcoinu koji se naslanja na CME CF Bitcoin Referentnu Stopu i etheru koji se naslanja na CME CF Ether-Dollar Referentnu Stopu, prema izjavi.

“Regulirani derivati su ključni instrumenti za institucionalne ulagače kako bi sigurno pristupili digitalnim imovinama”, izjavio je glavni proizvodni direktor FalconX-a Baris Cetinok.