O nama

Šta je Belgrade Crypto?

Belgrade Crypto je domaća kripto zajednica koja okuplja ljubitelje kriptovaluta, savremenih tehnologija i blokčejna. Postojimo od 2016. godine i pričamo i pišemo o kriptovalutama, novcu, ulaganju, online bezbednosti, trendovima i slično. Cilj nam je da proširimo znanje u ovim oblastima kako bi što veći broj ljudi našao svoje mesto u ovom monetarno-tehnološkom iskoraku koji je u toku, i još većem koji nas tek očekuje. 

Podržavamo kvalitetne kriptovalute, pogotovu one koje se baziraju na privatnosti. Osim podrške za bitcoin, monero i slične, podržavamo ulaganje u plemenite metale i korišćenje keša. Ne podržavamo projekte i ideje koje se omogućavaju curenje ličnih informacija, prismotru, promociju državnih digitalnih valuta (CBDC) i ostale opasne ideje.

Pridruži se!

Da biste se pridružili Belgrade Crypto zajednici, nije potrebno nikakvo predznanje ili iskustvo. Nema plaćanja članarine, ulaznica niti bilo kakvih drugih obaveza, sve je na dobrovoljnoj bazi i trudićemo se da tako i ostane. Pridružite se našoj Telegram grupi i podelite svoja razmišljanja, saznanja i ideje.

Podrška

Zahvalni smo svima vama koji nam pomažete i učestvujete u razvoju lokalne zdrave i osvešćene zajednice. Ako  želite da sarađujete sa nama pišite nam! Budite slobodni da nam postavljate pitanja, šaljete čestitke i pozdrave 😀