Binance najavljuje prodaju Arkham tokena na Launchpadu

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Binance će sprovesti javnu prodaju tokena Arkham (ARKM) na svojoj platformi Launchpad.
  • Prodaja tokena će se odvijati u formatu pretplate, pri čemu će se salda BNB-a beležiti tokom šestodnevnog perioda.

Centralizovana kripto berza Binance je objavila da će Arkham (ARKM) postati njen 32. projekat prodaje tokena na platformi Launchpad. 

Prodaja tokena Arkham, koja će se održati na Binance Launchpad-u, ima ukupan hard cap od 2,5 miliona dolara. Svaki korisnik je ograničen na 15.000 dolara, što je ekvivalentno 300.000 tokena ARKM. Ukupna ponuda tokena za Arkham iznosi 1 milijardu ARKM, od čega je Binance Launchpad dobila 50 miliona. Ova alokacija čini 5% ukupne ponude.

Počevši od 11. jula u 00:00 UTC, Binance će započeti šestodnevni period praćenja salda BNB-a korisnika. Konačno salda BNB-a za svakog korisnika će se izračunati kao prosečna vrednost njihovih salda tokom ovih šest dana.

Nakon toga, pretplate će biti otvorene za kvalifikovane korisnike 17. jula, trajajući 24 sata, tokom kojih korisnici mogu da se obavežu na BNB na berzi. 18. jula će biti određena konačna alokacija tokena, pri čemu će se odgovarajući saldo BNB-a oduzeti sa računa svakog korisnika i pripisati odgovarajući broj tokena Arkham.

Arkham funkcioniše kao platforma za analitiku blokčejna, pružajući podatke o stvarnim entitetima i pojedincima koji se bave aktivnostima na kripto tržištu na blokčejnu.

Povodom vesti o prodaji tokena, Arkham je takođe danas objavio razmenu obaveštajnih podataka na blokčejnu — omogućavajući korisnicima da anonimno kupuju i prodaju podatke o vlasnicima blokčejn adresa. “Arkhamova Intel Exchange konačno daje detektivima način da monetizuju svoje veštine i zadovolji rastuću potražnju za obaveštajnim podacima na blokčejnu na skalabilan način”, rekla je kompanija na Twitteru.

Javna prodajna cena tokena će biti postavljena na 1 ARKM jednako 0,05 dolara. Cena u BNB-u će biti određena pre perioda pretplate, rekao je Binance.

Korisnici iz Belorusije, Kube, Krima, Demokratske Republike Kongo, Irana, Novog Zelanda, Severne Koreje, Južnog Sudana, Sirije, Sjedinjenih Američkih Država i njihovih teritorija nisu kvalifikovani za učešće u prodaji, rekao je Binance.