Binance sarađuje sa Kristen Hečt

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Ukratko:

  • Hečt će sarađivati sa glavnim službenikom za usklađenost Noah Perlmanom kako bi osigurala da firma umanji rizik od finansijskog kriminala.

Kristen Hečt je preuzela funkciju zamenika glavnog službenika za usklađenost u Binance-u.

Ova promena dolazi skoro dva meseca nakon što je Komisija za hartije od vrednosti i berze tužila Binance 5. juna zbog navodnog kršenja američkih propisa o hartijama od vrednosti.

Hecht je u Binance-u od januara ove godine kao globalni direktor korporativne usklađenosti. Sada će sarađivati sa Noom Perlmanom, glavnim službenikom za usklađenost u Binance-u, koji je zadužen da reputaciju i regulatornu usklađenost Binance-a učini “izvan svake sumnje.”

Dodatno, Hečt će upravljati timovima službenika za prijavljivanje pranja novca kao globalni službenik za prijavljivanje pranja novca kripto berze, osiguravajući da firma poštuje zahtevane propise i umanjuje rizik od finansijskog kriminala.

Binance program usklađenosti

“Kao organizacija koja je opsednuta svojim korisnicima i koja je napravila veliki napredak u izgradnji programa usklađenosti koji se može porediti sa programima globalnih finansijskih institucija, nadam se da ću podići svest kod regulatornih i industrijskih partnera o kripto industriji kako bi se izgradio poverenje i saradnja u ovom brzo razvijajućem prostoru”, izjavila je Hečt.

Pre nego što se pridružila Binance-u, Hečt je bila glavni službenik za usklađenost u sada ugašenom projektu kripto novčanika Meta Novi.


Izvor: The Block