Bitget širi svoje prisustvo na Bliskom istoku dok teži većem tržišnom udelu širom sveta.

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Brzi pregled

  • Četvrti najveća kripto berza Bitget planira zapošljavanje na Bliskom istoku dok istražuje “zahtjeve za licencu” za odabrane zemlje u regiji.

Bitget proširuje svoje poslovanje na Bliskom istoku i zaposlit će nove članove tima kao dio planova za globalno širenje. Kripto berza je već otvorila uredski prostor u centru Dubaia, ali to je samo početak njenih planova.

“Nadamo se da ćemo brzo proširiti naš tim na Bliskom istoku kako bismo podržali rast poslovanja, s planom zapošljavanja između 30 i 60 ljudi u sljedeće 2 godine”, rekla je Gracy Chen, direktorica Bitgeta, u izjavi. “Razmatramo mogućnost odabira Dubaia kao operativnog središta.”

Kompanija “istražuje zahtjeve za licencu” kako bi mogla poslovati na odabranim tržištima na Bliskom istoku. Bitget je osnovan 2018. godine, a ove godine je pokrenuo poslovanje u Turskoj.

Kompanija pruža usluge više od 8 milijuna korisnika iz više od 100 zemalja i regija. Njen udio na globalnom tržištu porastao je u drugom tromjesečju ove godine, dosegnuvši 8,7% s 6,9%, čime je postala četvrta najveća berza na svijetu, prema izvješću kripto istraživačke tvrtke TokenInsight.

Isto izvješće pokazalo je da je vodeća berza Binance zabilježila blagi pad svog udjela.