CEO Telegrama, Pavel Durov, kaže da poseduje neke toncoin-e.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • CEO Telegrama Pavel Durov potvrdio je da poseduje toncoin i da i dalje poseduje bitcoin.

CEO Telegrama Pavel Durov potvrdio je da poseduje toncoin, kriptovalutu koju je usvojila ova aplikacija za slanje poruka. Cena toncoin-a je porasla sa 1,34 dolara na 1,38 dolara, što je rast od 3% od kada je danas komentarisao ovu temu.

Durov je rekao u svom ličnom kanalu za objavljivanje na Telegramu da je kupio četvrtinu od 270 miliona dolara novih izdatih obveznica Telegrama, naglašavajući da ponovo ulaže u kompaniju.

 

Cena toncoin-a je porasla nakon njegovog komentara. Slika: CoinGecko.

“Neki su predložili da umesto toga kupim kuću ili avion. Ali ja radije ostajem fokusiran na svoj posao, bez ‘vlasništva’ nad bilo čim (osim nad Telegramom, nekim Bitcoinom i nekim Toncoinom)”, dodao je.

Durov je ranije izjavio da poseduje bitcoin. Pre deset godina je potrošio oko 1,5 miliona dolara na 2.000 bitkoina, što bi danas vredelo 60 miliona dolara po trenutnim cenama.