Coinbase akcije rastu dok su potvrđeni sporazumi za spot Bitcoin ETF-ove.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Coinbase akcije su porasle čak 11% u utorak nakon što je Cboe izmenio prijave za predložene fondove za spot bitkoin ETF-ove kako bi potvrdio dogovor o nadzoru sa kripto berzom.

Coinbase akcije su porasle čak 11% nakon potvrde da će trgovinski div Cboe oslanjati na kripto berzu za nadzor manipulacije tržištem za predložene berzanske fondove koji će biti navedeni na njegovoj platformi.

Cboe je u utorak podneo izmene za pet predloženih spot bitkoin ETF-ova kako bi rekao da je “postignut dogovor o uslovima” sa Coinbase-om za ulazak u sporazume o deljenju nadzora.

Akcije su porasle 9,9% na 89,25 dolara u 13:11 u Njujorku, prema TradingView.

Izvor: TradingView

Rast u utorak dodaje se dobitima ostvarenim od strane kripto berze od početka godine, koji su se povećali nakon što je BlackRock najavio da će podneti prijavu za spot bitkoin ETF. Vrednost firme je porasla 144% od početka godine.