Evo kako finansijski divovi poput KKR i Hamilton Lane ulaze u kriptovalute.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • CEO Securitize-a Carlos Domingo razgovara o tome kako blockchain može proširiti pristup alternativnim investicijama i kako jasni američki propisi mogu omogućiti tokenizaciju triliona realnih svetskih sredstava na blockchain-u.

Epizoda 64 Sezone 5 The Scoop-a je snimljena sa Frankom Chaparrom iz The Block-a i osnivačem i CEO-om Securitize-a Carlosom Domingom.

Poslušajte ispod i pretplatite se na The Scoop na Youtube-u, Apple-uSpotify-uGoogle Podcasts-uStitcher-u, ili gde god slušate podkaste. Molimo vas da šaljete povratne informacije i zahteve za izmenu na [email protected].


Carlos Domingo je osnivač i CEO Securitize-a, Inc. – platforme za usklađivanje trgovanja sigurnosnim tokenima ili digitalnim hartijama od vrednosti na blockchain-u koju koriste KKR i Hamilton Lane.

U ovoj epizodi, Domingo objašnjava kako se blockchain tehnologija može koristiti za otključavanje šireg pristupa alternativnim investicijama i kako bi regulatorna jasnoća u SAD-u mogla pomoći u tokenizaciji triliona dolara realnih svetskih sredstava na blockchain-u.

Sadržaj:

1:17 – O Securitize-u
2:32 – Evolucija tržišta
7:22 – Tokenizacija
8:07 – Licenca za transfer agenta
9:58 – Berzanski posrednici
12:00 – Prometheum
13:04 – Berzanski posrednik sa posebnom svrhom
16:38 – Alternativni trgovački sistemi
19:05 – Drugi efekti regulacije
21:30 – Tokenizacija realnih svetskih sredstava
28:02 – Šta je sledeće za Securitize
31:32 – Završne misli