Keti Vud kaže da je i dalje optimistična u vezi sa Coinbase-om uprkos nedavnim prodajama.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Keti Vud je rekla u ponedeljak da je njena firma veoma pozitivna prema Coinbase-u i berzama uopšte, nakon delimične pravne pobede Ripple Labs-a prošle nedelje. 

Keti Vud je rekla u ponedeljak da ima optimističan pogled na kripto berzu Coinbase nakon sudskog presedana prošle nedelje kojim je Ripple Labs delimično pobedio u dugotvornom sporu sa Komisijom za hartije od vrednosti i berze. A to je uprkos nedavnoj prodaji akcija kompanije od strane Ark Invest-a. 

“Veoma smo pozitivni prema Coinbase-u, posebno u svetlu sudskog presedana za Ripple i protiv SEC-a”, rekla je na Bloomberg televiziji. “Bilo je nekih uspona i padova, ali uglavnom veoma pozitivno za berze.”

Ark Invest je dodatno prodao Coinbase akcije u vrednosti od $50 miliona 15. jula dok su akcije rasle. Vud je prodaju pripisala jednostavnom uzimanju profita radi preusmeravanja “kapitala možda na neke zaostale akcije”.

Akcije Coinbase-a su uglavnom bile stabilne u ponedeljak, porasle su za 0,2% i trguju se po ceni od $105,55, prema TradingView-u. Do sada su porasle za 189,3% ove godine.