Krug smanjuje ‘marginalnu’ količinu osoblja kako bi ojačao bilans stanja: CoinDesk

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Circle je ovog tjedna otpustio neke zaposlenike kako bi ojačao svoj bilancu. 

Circle je otpustio dio svoje radne snage kako bi ojačao svoj bilancu, izvijestio je CoinDesk.

Tvrtka, koja je najpoznatija po lansiranju stabilnog novčića USDC, je rekla CoinDesku da će smanjenje osoblja omogućiti tvrtki da se “usredotoči na osnovne poslovne aktivnosti i izvršenje”.

“Smanjili smo ili prekinuli ulaganja u neosnovne aktivnosti i smanjili operativne troškove, što uključuje marginalno smanjenje broja zaposlenih”, dodala je tvrtka. “Istovremeno, identificirali smo nova područja za ulaganje i nastavljamo zapošljavati u ključnim područjima fokusa na globalnoj razini.”

Circle je u posljednjih nekoliko tjedana privukao pažnju zbog nekoliko velikih zapošljavanja i imenovanja, uključujući bivšeg šefa Komisije za trgovanje budućim robama SAD-a Heatha Tarberta, koji se u srpnju pridružio tvrtki kao njen glavni pravni savjetnik i šef korporativnih poslova. Craig Broderick, bivši glavni rizikovni službenik Goldman Sachsa, koji je u siječnju nakon 32 godine otišao u mirovinu iz banke, pridružio se upravnom odboru Circle-a krajem lipnja.