OKX dodaje novu funkcionalnost u svoj web3 novčanik

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Ukratko:

  • OKX novčanik je dodao mogućnost plaćanja naknada za transakcije na više blockchainova sa USDC ili USDT.

Kripto berza OKX je lansirala funkcionalnost nazvanu “Pametni račun” za svoj domaći decentralizovani novčanik, OKX novčanik.

Ova funkcionalnost podrazumeva sakrivanje tehničkih detalja interakcija na blockchainu u korist pristupačnosti i jednostavnosti. U slučaju OKX novčanika, cilj je da se kombinuju pametni ugovori korisnika i eksterno vlasništvo računa u jedinstveni Pametni račun.

Konkretno ova funkcionalnost omogućava korisnicima da plaćaju transakcije na različitim blockchainovima koristeći stabilne kriptovalute USD Coin (USDC) ili USDT.

Kripto berza sa sedištem na Sejšelima tvrdi da će uskoro lansirati dodatne funkcionalnosti  – kao što je ”social recovery”, koji korisnicima omogućava da odrede “čuvare” iz svog okruženja koji će im pomoći da povrate svoj Pametni račun.

“Naš cilj je da našim korisnicima pružimo najpristupačniju, sigurnu i moćnu Web3 platformu”, rekao je Jason Lau, glavni inovacioni direktor OKX-a, izjavio.

“Funkcionalnost Pametnog računa će odigrati značajnu ulogu u postizanju ovog cilja. Ova tehnologija je ključna za šire prihvatanje Web3 i omogućava nova korisnička iskustva”, dodao je.

OKX je trenutno treća rangirana kripto berza za Bitcoin futures.


Izvor: The Block