Taylor Swift možda nije odbacila dogovor sa FTX-om.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Ukratko:

  • CNBC je izvestio u četvrtak da je Tejlor Svift (Taylor Swift) pristala na partnerstvo sa sada ugašenom kripto berzom FTX, uprkos javnim tvrdnjama suprotnog sadržaja.

Tejlor Svift možda zaista ima partnerstvo sa sada ugašenom kripto berzom FTX, uprkos javnoj komunikaciji koja tvrdi suprotno. 

Pop zvezda je pristala na partnerstvo sa kompanijom, ali bivši diskreditovani izvršni direktor Sem Bankman je bio savetovan da odustane, izvestio je CNBC u četvrtak, pozivajući se na izvor upućen u situaciju.

Adam Moskovic, advokat koji se bavi tužbom u ime grupe protiv FTX promotera kao što su Šakil Onil i Tom Brejdi, je ranije ove godine rekao za The Block da je Svift jedna od retkih poznatih ličnosti koja je proverila da li berza prodaje neregistrovane hartije od vrednosti. 

FTX je podneo zahtev za bankrot u novembru, a Bankman se sada suočava sa krivičnim optužbama zbog navodne prevare i pranja novca. 

Pratite naš blog i pronađite nas na Telegramu.