Trampovo suđenje pomera ročište za ”Crypto Par”

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Ukratko:

  • Ročište za “Crypto Couple” je pomereno nakon što su se pojavili potencijalni logistički problemi u vezi sa današnjim sudskim pojavljivanjem bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Ročište za par optužen za pokušaj pranja 4,5 milijardi ukradenih bitkoina – poznat kao “Crypto Couple” – su pomereni zbog potencijalnih logističkih problema u vezi sa današnjim sudskim pojavljivanjem bivšeg predsednika Donalda Trampa.

CNBC izveštava da je federalni sudija u Vašingtonu, D.C. pomerio termin nakon što su se formirali redovi ispred E. Barrett Prettyman Courthouse-a zbog Trampovog izjašnjavanja.

Ilya “Dutch” Lichtenstein i Heather “Razzlekahn” Rhiannon Morgan je trebalo da se pojave danas na odvojenim ročištima u 10:00 i 13:00 ET, redom. Sudija Colleen Kollar-Kotelly je pomerila je termin na 9:30 i 11:00 ET “zbog hitnih okolnosti”.

Očekuje se da će Tramp danas lično se pojaviti pred sudijom Moxilom Upadhyayom u 16:00 ET.

Lichtenstein i Morgan su uhapšeni u februaru 2022. Par je prvobitno izjavio da nije kriv u vezi za optužbe u krivičnoj prijavi u vezi sa njihovim navodnim pokušajima pranja 119.754 bitkoina ukradenih iz Bitfinex hakovanja 2016. godine, ali se očekuje da će priznati krivicu za iste krivične tačke iznete u novom optužnom dokumentu.


Izvor: The Block