Worldcoin-ov WLD token raste za 88% nakon što je listiran na više berzi.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • WLD token Worldcoin-a je skočio 88% na $3.14 nakon listiranja na više berzi.

WLD token Worldcoin-a je skočio 88% nakon listiranja na više kripto berzi, kako Sam Altmanov kripto projekat započinje svoje međunarodno širenje.

Kripto berze poput Binance, Huobi, Bybit i OKX su listirale token.

Vrednost Worldcoin-ovog $WLD je skočila 88.4% nakon više listiranja na $3.14 u 5:00 a.m. EDT, prema Coingecko. Token sada ima potpuno razblaženu vrednost od skoro $27 milijardi (vrednost izračunata množenjem trenutne cene sa ukupnom zalihom, uključujući tokene koji još nisu u opticaju).

Worldcoin listiran na više berzi

Huobi i Bybit su već listirali token i dostupni su depoziti i trgovanje. Bybit će omogućiti povlačenje sredstava u utorak u 6 a.m. EDT. OKX je omogućio depozite za WLD u 3:00 a.m. EDT. Berza je saopštila da će “kada depozit tokena ispuni zahteve, OKX listirati WLD/USDT.” Povlačenje WLD na OKX će biti omogućeno u 6:00 a.m. EDT u utorak.

Binance je listirao token u ponedeljak, pri čemu korisnici mogu trgovati Worldcoin-om u parovima WLD/BTC i WLD/USDT od 5:00 a.m. EDT. Povlačenje WLD na Binance je privremeno zakazano za otvaranje u utorak, 25. jula u 5:00 a.m. EDT.

Berze poput MEXC, Bitget, BitMart, LBank, Bitrue, Bithumb, KuCoin, su najavile listiranje WLD-a.

Šta je Worldcoin?

Kompanija iza Worldcoin-a je Tools for Humanity sa sedištem u San Francisku i Berlinu. Projekat su suosnovali Sam Altman, Alex Blania i Max Novendstern 2019. godine. Korisnici su ohrabreni da se prijave za World ID putem skeniranja irisa pomoću “orba” Worldcoin-a.

Do sada, projekat ima 2 miliona korisnika iz beta perioda. Sa današnjim lansiranjem, Worldcoin tvrdi da šire svoje “orbing” operacije na 20 zemalja širom sveta.