Alchemy Pay proširuje podršku za plaćanje u partnerstvu sa Checkout.com

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Alchemy Pay je partner sa Checkout.com.

Fiat-kripto platni prolaz Alchemy Pay danas je najavio partnerstvo sa matičnim procesorom Checkout.com.

Partnerstvo omogućava integraciju Alchemy Pay-ovog on i off-rampa sa Visa i Mastercard kanalima Checkout.com-a – a prema saopštenju za medije, integracija NFT Checkout-a takođe je planirana “u bliskoj budućnosti”.

Alchemy Pay tvrdi da nova integracija pomaže postizanju “jednog od najviših stopa prihvatanja plaćanja u industriji”, omogućavajući korisnicima da kupuju i prodaju kripto putem pomenutih kartičnih provajdera.

“Glatki proces konverzije koji omogućava Checkout.com ima ključnu ulogu u uklanjanju prepreka za široko usvajanje usluga kripto i NFT-a, savršeno se uklapajući u misiju kripto-fiat platnog prolaza sa sedištem u Singapuru, Alchemy Pay, da premosti jaz između fiat i kripto globalnih ekonomija”, navodi se.

Novo partnerstvo nastavlja trend Alchemy Pay-a da sarađuje sa nizom kompanija u cilju proširenja svog dosega. Takođe je agresivno stekao operativne licence u više zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države.