Alfapo vrući novčanici ispražnjeni za 23 miliona dolara, HypeDrop onemogućava povlačenje sredstava.

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Brzi pregled

  • Procesor za kripto plaćanja Alphapo je ispraznio svoje vruće novčanike za najmanje 23 miliona dolara na Ethereumu, Tronu i Bitcoinu, prema ZachXBT-u.
  • Korisnik Alphapo-a, HypeDrop, je onemogućio povlačenje sredstava.

Procesor za kripto plaćanja Alphapo – koji obrađuje plaćanja za HypeDrop, Bovada, Ignition i druge usluge klađenja – je ispraznio svoje vruće novčanike za najmanje 23 miliona dolara na Ethereumu, Tronu i Bitcoinu, prema ZachXBT-u.

Sredstva ukradena na Ethereumu su zamenjena za ether pre nego što su prebačena na Avalanche i Bitcoin, primetio je istražitelj na lancu napomenuo.

Trenutno nije utvrđena količina ukradenog bitcoina iz Alphapo-a ..

HypeDrop onemogućava povlačenje sredstava

Korisnik Alphapo-a, HypeDrop, je onemogućio povlačenje sredstava.

“Naš provajder trenutno radi na rešavanju nekih nedavnih problema sa svoje strane; suočavaju se sa problemima koji se posebno odnose na povlačenje BTC, ETH i TRX, kao i na depozite za ETH i TRX”, navedeno je na zvaničnom Twitter nalogu projekta izjavljeno u više odgovora.

“Aktivno pratimo situaciju sa njima i pružićemo vam ažuriranje kada bude dostupno više informacija”, dodato je, pre nego što je napomenuto da “ako je vaša uplata pogođena, vaša sredstva su sigurna”.

HypeDrop nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.