Cena StormX tokena se naglo menja usled “hitnog” incidenta sa ugovorom.

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Brzi pregled

  • Cena StormX-ovog STMX tokena danas je doživela pump-and-dump kretanje cene.
  • Prevedeni tvit od korisničkog servisa Binance-a kaže da relevantni tim radi na “hitnom incidentu u vezi sa STMX ugovorom”.

Tokom navodne “hitne situacije u vezi sa STMX ugovorom”, token projekta StormX je izgleda doživeo manipulaciju na tržištu, kako tvrdi korisnički servis Binance-a.

“U vezi sa hitnom situacijom u vezi sa STMX ugovorom, relevantni tim radi na tome hitno”, navodi se u tvitu prevedenom sa Twitter-a @sisibinance.

Tvit, u prevodu, nastavlja: “Dodatne informacije će biti sinhronizovane sa vama kasnije. Molimo vas da uđete u online korisnički servis i popunite obrazac za žalbu.”

Ni Sisi ni StormX nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar.

Token StormX-a je 268. rangirana kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji, prema CoinGecko. U poslednjih 24 sata, cena STMX je skočila sa 0,0063 dolara na skoro 0,015 dolara pre nego što je doživela potpuni povratak.

Cena StormX tokena je naglo porasla pre nego što se odmah srušila danas. Izvor: TradingView