Binance stariji izvršni direktori napuštaju kompaniju zbog odgovora izvršnog direktora na istrage: Fortune

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Vrhovni izvršni direktori u Binance-u su ovog tjedna podnijeli ostavke zbog rukovanja izvršnog direktora Changpeng Zhao-a s regulatornim istragama u tvrtki, izvijestio je Fortune, pozivajući se na izvore.

Vrhovni izvršni direktori u Binance-u su ovog tjedna podnijeli ostavke zbog rukovanja izvršnog direktora Changpeng Zhao-a s regulatornim istragama u tvrtki, izvijestio je Fortune, pozivajući se na izvore.

Visoki dužnosnici tvrtke, uključujući glavnog pravnika Hana Nga, glavnog stratega Patricka Hillmanna i SVP za usklađenost Stevena Christieja, su obavijestili Zhaa da napuštaju tvrtku, rekao je Fortune.

Odlasci slijede nedavni odlazak Matthewa Pricea, bivšeg agenta IRS-a kojeg je Binance postavio na čelo globalnih istraga i obavještajnih aktivnosti.

Binance nije odmah odgovorio na zahtjev za komentarom, rekao je Fortune, dodajući da su izvršni direktori odlučili otići zbog Zhaovog odgovora na trenutnu istragu koju provodi Ministarstvo pravde.