Bitso se udružuje sa firmom za podatke Mobile Streams kako bi ponudio sportske NFT-ove.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Kripto berza Bitso je sklopila partnerstvo sa firmom za inteligenciju podataka Mobile Streams kako bi ponudila sportske NFT-ove. 
  • Partnerstvo proširuje ponudu Bitso-a za korisnike iz Latinske Amerike. 

Kripto berza Bitso je sklopila partnerstvo sa firmom za inteligenciju podataka Mobile Streams kako bi proširila ponudu sportskih NFT-ova. 

Ova saradnja proširuje Bitso-ove proizvode za korisnike iz Latinske Amerike. Kroz partnerstvo, Bitso će pomoći u promociji digitalnih sredstava Heroes NFT Club-a, web3 projekta u kojem korisnici mogu kupovati, prodavati i trgovati NFT-ovima sa zvanično licenciranim sportistima i sportskim klubovima.

“Ova alijansa sa Mobile Streams predstavlja našu posvećenost da nastavimo pružati atraktivne proizvode prilagođene potrebama naše zajednice u Meksiku”, izjavila je Bárbara González Briseño, izvršna direktorka Bitso-a u Meksiku.

Bitso, koja posluje u Argentini, Brazilu, Kolumbiji i Meksiku, je udvostručila svoj doseg u Latinskoj Americi na preko 1.500 institucionalnih klijenata i preko 6 miliona klijenata u 2022. Godine. Do jula 2023. godine, Bitso ima preko sedam miliona korisnika.