Bivši direktor Uniswap-a i dYdX-a pridružuje se pružaocu rollup rešenja Eclipse.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Web3 rollup provajder Eclipse je angažovao Vijay Chetty-a kao svog glavnog poslovnog direktora. 
  • Chetty je bivši šef razvoja poslovanja timova iza Uniswap-a i dYdX-a. 

Vijay Chetty se pridružio web3 rollup provajderu Eclipse kao glavni poslovni direktor.

Chetty je bivši šef razvoja poslovanja timova iza Uniswap-a i dYdX-a, oba decentralizovana berze. U svom novom zadatku u Eclipse-u, Chetty će skalirati Eclipse i pomoći u širem usvajanju rollup tehnologije u kripto industriji.

U prvom mesecu rada u Eclipse-u, Chetty je rekao za The Block da planira da pokrene podršku za samouslužno postavljanje Eclipse roll-up-ova sa jednim klikom. U roku od šest meseci, namerava da dodaje podršku za druge blockchain virtuelne mašine, kao i decentralizaciju Eclipse sekvencera. Konačno, u roku od jedne godine u firmi, Chetty želi da potpuno otvori Eclipse kao open-source projekat, dok istovremeno pokreće i skalira fond za ekosistem.

“Iznimno smo uzbuđeni što smo dočekali Vijay-a u Eclipse timu”, rekao je Neel Somani, izvršni direktor Eclipse-a. “S obzirom na Vijay-ov dokazani uspeh u pokretanju i skaliranju dYdX-a i Uniswap-a, on je uspešno prevazišao izazove koje Eclipse rešava. Ovo predstavlja proširenje DeFi ponude Eclipse-a, pored rastućeg broja slučajeva upotrebe koje pokreće naša infrastruktura koja obuhvata više ekosistema.”

Eclipse pruža skalabilne, prilagodljive blockchain-ove nazvane “rollups” koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama projekta, kao što su DeFi ili gejming. Rollup-ovi se grade na Layer 1 blockchain-u poput Ethereum-a kako bi se brže obradile transakcije.

Ovaj članak je ažuriran sa Chetty-jevim planovima u Eclipse-u.