Cathie Woodova investicija Ark prodala je akcije Coinbase-a dok se vrednost akcija povećava.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Ark Investov Ark Innovation ETF prodao je 135.152 akcije Coinbase Globala u utorak, izvještava Bloomberg.
  • Cijena dionica Coinbasea porasla je 9,78% u utorak nakon što je Cboe podnio izmjene zahtjeva za spot bitcoin ETF-ove – zahvaljujući dijelom sporazumu o dijeljenju nadzora s kripto burzom.

Ark Invest je prodao 135.152 akcije Coinbase Globala u utorak, istog dana kada su dionice porasle 9,78% zahvaljujući optimizmu oko bitcoin ETF-a.

Ark Innovation ETF Cathie Wood smanjio je svoje udjele u dionicama Coinbasea u utorak prvi put od 26. srpnja prošle godine, prema podacima koje je prikupio Bloomberg.

ETF trenutno posjeduje dionice Coinbasea u vrijednosti od 711,24 milijuna dolara, što čini 8,25% ukupnih udjela, pokazuje web stranica fonda

Vrijednost fonda porasla je otprilike 54% od početka ove godine.

Rast cijene dionica Coinbasea

Cijena dionica Coinbasea porasla je 9,78% u utorak na najvišu razinu od kolovoza prošle godine.

Taj rast dogodio se nakon što je Cboe istog dana podnio izmjene zahtjeva za pet spot bitcoin ETF-ova, zahvaljujući sporazumima o dijeljenju nadzora s Coinbaseom.

Cijena dionica Coinbasea porasla je 165% ove godine.