CME-ov tržište opcija za ether beleži rekordno visok otvoreni interes.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Podaci sa kontrolne table Bloka pokazuju da je otvoreni interes tržišta opcija za etar CME dostigao 254 miliona dolara ovog meseca.

Otvoreni interes za opcije za etar Grupe CME je na najvišem nivou svih vremena, prema podacima koje je prikupio Blok.

Otvoreni interes tržišta opcija za etar Grupe CME dostigao je 254 miliona dolara u julu. Otvoreni interes se odnosi na broj otvorenih ugovora.

Otvoreni interes za opcije za bitkoin je skoro na najvišem nivou svih vremena na CME, pri čemu je otvoreni interes 1,59 milijardi dolara, prema kontrolnoj tabli podataka Bloka. U aprilu je otvoreni interes za opcije vezane za najveću kriptovalutu dostigao 1,69 milijardi dolara. 

Obim opcija za etar, koji je bio manji u junu, tokom većeg dela godine je u stalnom porastu, sa 84 miliona dolara u januaru do vrhunca u maju od 334 miliona dolara. Što se tiče opcija za bitkoin, one su porasle u junu treći mesec zaredom, ali su i dalje manje u odnosu na vrhunac u martu.