Coinbase akcije padaju dok analitičari procenjuju uticaj sudske odluke o Ripple-u.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • COIN je pao za više od 3% nakon uspešnog četvrtka. 
  • Međutim, finansijske institucije su povećale ciljanu cenu akcija na preko 100 dolara nakon odluke o tužbi Ripple Labs-a. 

Akcije Coinbase-a su pale u petak nakon uspešnog dana za akcije prethodnog dana, iako su finansijske institucije povećale ukupnu ciljanu cenu akcija. 

COIN se trgovao sa padom od 3,3% na 103,50 dolara u 15:31 u Njujorku, prema TradingView.

Firma, koja je videla rast cene akcija od početka godine, je porasla više od 20% u četvrtak zajedno sa širim kripto tržištem nakon što je sudija presudio da prodaja XRP-a Ripple Lab-a na berzama nije prekršila zakone o hartijama od vrednosti. 

U odnosu na bitcoin, cena akcija firme je porasla od sredine juna. To je podržano naslovima o njihovoj ulozi u lansiranju nekoliko predloženih berzanskih fondova za bitcoin. 

Ranije u petak, akcije na berzi su porasle iznad 110 dolara. 

Povećane ciljane cene

Privatna investiciona firma WedBush je u četvrtak izjavila da je povećala ciljanu cenu kompanije na 110 dolara.

“Posebno smo ohrabreni sugestijom da prodaja XRP-a na javnim berzama nije uključivala hartije od vrednosti,” napisala je firma.

Banka Needbush je takođe povećala ciljanu cenu na 120 dolara sa 70 dolara nakon odluke, izvestio je Coinbase .