Cool Cats se udružuje sa razvojnim timovima video igara u vlasništvu Animoca Brands-a.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Firma koja stoji iza Cool Cats NFT projekta sarađuje sa razvojnim timovima video igara kako bi do kraja 2024. godine lansirala tri različite video igre.

Cool Cats Group, firma koja stoji iza NFT projekta istog imena, partnerira sa tri razvojne firme video igara, od kojih su dve u vlasništvu Animoca Brands-a.

Partnerstvo Cool Cats-a sa nWay-om će rezultirati takmičarskom multiplayer arkadnom igrom, dok će iCandy pomoći u razvoju beskrajne trkačke igre. Sync Studios će, s druge strane, pomoći Cool Cats-u da lansira “match3” igru, odnosno igru u kojoj se slažu slični elementi kao u igri Candy Crush.

Cool Cats i njegovi partneri za razvoj video igara trenutno rade na igrama, koje će biti lansirane do kraja 2024. godine.

“Igranje je platforma za distribuciju sadržaja koja gradi emocionalnu vezu sa likovima i pričom kroz uzbudljivu igru”, izjavio je izvršni direktor Cool Cats-a, Stephen Teglas. “Naše nove igre su ključne za našu kontinuiranu misiju razvoja Cool Cats-a u globalno poznatu brendiranu ličnost i snažnu kompaniju za pričanje priča i sadržaj.”

Cool Cats uzbudljiva igračka zabava

“Sa nWay-om, iCandy-jem i Sync Studios-om, partneriramo sa tri inovativna lidera kako bismo pružili uzbudljivu igračku zabavu koja će angažovati naše trenutne fanove i predstaviti naš brend širem globalnom auditorijumu”, dodao je.

nWay i iCandy su u vlasništvu Animoca Brands-a, iste firme koja je predvodila stratešku rundu finansiranja za Cool Cats u oktobru 2022. godine. 

Cool Cats je ostvario gotovo 246.000 dolara prometa tokom prve nedelje jula. Prema podacima The Block-a, projekat je ostvario najviši promet od 8,1 milion dolara u prodaji u sredinom februara 2023. godine.