Crossover i Cboe Digital su postali partneri

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Ukratko:

  • Crossover Markets Group je postao partnet sa Cboe Digital za rešenja za kliring spot i futures transakcija na više platformi.

Crossover Markets Group, firma koja se fokusira na institucionalne digitalne resurse, je najavila saradnju sa američkom regulisanom kripto berzom Cboe Digital. Saradnja između Crossovera i digitalne grane Chicago Board Options Exchange pruža potonjoj rešenja za kliring spot i futures transakcija na više platformi.

Glavni proizvod Crossovera je CROSSx, elektronska komunikaciona mreža za institucionalne klijente. CROSSx će se koristiti sa klirinškom granom Cboe Digital Exchange, Cboe Clear Digital. “Cboe Clear Digital pruža operativne, tehničke i kolateralne efikasnosti i radujemo se podršci klijentima Crossovera na inovativne načine kako se digitalno tržište sredstava razvija”, rekao je predsednik Cboe Digital John Palmer u četvrtak.

“Institucionalna tržišna struktura u kripto svetu se resetuje; saradnja između svetske infrastrukture Cboe Digitala i CROSSx-a, ultra-niske latencije ECN-a koji je prvi takve vrste, je revolucionarna”, rekao je suosnivač Crossovera Brandon Mulvihill. Ova saradnja promoviše konkurenciju u izvršenju trgovine i može pomoći u smanjenju trgovačkih naknada, dodao je suosnivač.

Crossover Markets se opisuje kao tehnološka firma za digitalne resurse koja se fokusira na ispunjavanje likvidnosti zahteva institucija na tržištima kriptovaluta.

Cboe Digital tvrdi da je “prva američka regulisana platforma za kripto berzu i kliring kuću koja nudi leveridž derivate”.


Izvor: The Block