EthCC Paris: Celo saradnik objašnjava prelazak na Eth L2 i zašto će ‘hiljade’ lanaca slediti primer

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • cLabs CTO Marek Olszewski razgovara o predloženom planu za prelazak Cela na Ethereum Layer 2 i zašto će se mnoge blockchain mreže na kraju integrisati sa Ethereumom.

Epizoda 70 Sezone 5 The Scoop-a je snimljena sa Frankom Chaparom iz The Block-a i cLabs CTO Marekom Olszewskim.

Poslušajte ispod i pretplatite se na The Scoop na Youtube-u, Apple-uSpotify-uGoogle Podcasts-uStitcher-u, ili bilo gde drugde gde slušate podkaste. Molimo vas da šaljete povratne informacije i zahteve za izmene na [email protected].


Ova epizoda The Scoop-a je snimljena sa Marekom Olszewskim, glavnim tehnološkim direktorom cLabs-a – osnovnog tima za razvoj platforme Celo – uživo sa Ethereum Community konferencije u Parizu.

U ovoj epizodi, Olszewski objašnjava cLabs-ov nedavni predlog za prelazak Cela na Eth Layer 2, i objašnjava zašto misli da će jednog dana “stotine, ako ne i hiljade lanaca biti povezane sa Ethereumom”.