Kako AI može udahnuti novi život u Web3 igranje: Lightspeed, Faction

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Vodeći kripto gaming VC-ovi predviđaju da će iskusni razvojni programeri igara koji usvajaju blockchain i tehnološki napredak pokrenuti stvaranje uspešnih Web3 igara.

Epizoda 66 Sezone 5 The Scoop-a je snimljena sa Frankom Chaparom iz The Block-a, Moritzom Baier-Lentzom, partnerom u Lightspeedu i šefom gaminga, i Samuelom Harrisonom, upravljajućim partnerom u Factionu

Poslušajte ispod i pretplatite se na The Scoop na Youtube-u, Apple-uSpotify-uGoogle Podcasts-uStitcher-u, ili bilo gde drugde gde slušate podkaste. Molimo vas da šaljete povratne informacije i zahteve za izmenu na [email protected].


Moritz Baier-Lentz je partner i šef gaminga u Lightspeedu, a Sam Harrison je upravljajući partner u Factionu.

U ovoj epizodi, Baier-Lentz i Harrison objašnjavaju svoju tezu o ulaganju u Web3 gaming industriju. 

Iako Web3 gaming još uvek nije dostigao širu popularnost, Baier-Lentz i Harrison tvrde da će kombinacija tehnoloških napredaka i iskusnih razvojnih programera igara koji prihvataju blockchain omogućiti stvaranje uspešnih Web3 igara u bliskoj budućnosti.

Sadržaj:

1:13 Web3 VC ažuriranje

4:41 Lightspeed + Faction

8:46 Ciklusi tržišta

14:04 Web3 vs. Web2 Gaming

20:40 Gaming metrike za VC

23:38 Tokenomika i gaming

33:50 AI i gaming

38:41 Završne misli