Kraken pruža navijačima priliku da postave NFT na F1 trkački automobil

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Ukratko:

  • Kraken otkriva najnoviju rundu promotivnih nagradnih igara koje će omogućiti pobednicima da odaberu NFT koji će se pojaviti na trkačkim automobilima Williams Racing Formula 1 koji se takmiče na U.S. Grand Prix u Teksasu.

Kraken je ubrzao sledeću fazu svog plana da podstakne angažovanje i poveća svoju bazu korisnika putem svog partnerstva sa Formula 1 timom Williams Racing, ovog puta nudeći takmičarima šansu da odaberu koji NFT će se pojaviti na trkačkim automobilima koji se takmiče na predstojećem U.S. Grand Prix.

Kripto berza je objavila na Twitteru nagradnu igru pred trku koja počinje za manje od tri meseca. “Želite da vidite svoj omiljeni NFT koji juri 200+ mph ispred miliona navijača trka?” Kraken je pitao u objavi.

Pobednici takmičenja će moći da odaberu da njihov omiljeni PFP bude prikazan na jednom od dva trkačka automobila Williams Racing koji se takmiče na događaju u SAD zakazanom za 22. oktobar u Ostinu, Teksas.

KrakenNFT digitalne kolekcije u vlasništvu korisnika

Ranije ove godine, Kraken je najavio planove da “prikaže KrakenNFT digitalne kolekcije u vlasništvu korisnika” na svojim automobilima tokom F1 sezone. Druge kripto kompanije koje su prethodno sarađivale sa F1 timovima uključuju FTX i Mysten Labs.

Iako je regulatorni okvir za kripto berze u SAD i dalje nejasan, Kraken se nada da će njegovi promotivni napori pomoći u nastojanjima da se proširi na nedavne dobitke i privuče dodatne korisnike u SAD. Prošlog meseca, kompanija je saopštila da se njen udeo u trgovanju u SAD više nego udvostručio tokom prethodnih 18 meseci.


Izvor: The Block