Nepromenljivi timovi sa razvojnim programerima igara odbrane kula nadaju se uspehu na web3.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Immutable i Weracle partneri u nadi da će skalirati igru odbrane kule EF Defense.
  • Još uvijek nisu postigli mainstream uspjeh, mnogi web3 igrači pokušavaju otključati masovnu usvajanje putem mobilnih naslova.

Veteran mobilnog igranja Weracle, tvrtka koja stoji iza Endless Frontiera, partnerira s Immutableom kako bi privukla igrače svojim novim naslovom temeljenim na blockchainu.

Kripto igra EF Defense tvrtke Weracle će se oslanjati na Ethereum Virtual Machine rollup zkEVM tvrtke Immutable, tehnologiju koja “nudi niske troškove, masovno skaliranje, sigurnost na razini poduzeća i kompatibilnost s Ethereum pametnim ugovorima”, navodi se u priopćenju tvrtke.

“Tim tvrtke Weracle ima godine iskustva u radu na web2 naslovima koje već igraju milijuni igrača”, rekao je Andrew Sorokovsky, potpredsjednik globalnog poslovnog razvoja u Immutableu. “Immutable zkEVM će im svakako pomoći da naprave velike korake i u svijetu web3.”

Web3 igranje, gdje igrači ne samo da mogu posjedovati, već i trgovati in-game resursima stvorenim na blockchainu, još uvijek nije postalo mainstream. Neke tvrtke se nadaju da će osvajanje korisnika iPhonea i Android uređaja biti put naprijed kako web3 tvrtke pokušavaju postići broj aktivnih igrača u milijunima umjesto tisuća.

Dokazani rezultati

EF Defense je igra odbrane kule – popularni žanr na mobilnim uređajima – već dostupna na Apple i Android uređajima, navodi tvrtka. Weracleov ne-blockchain, web2 naslov Endless Frontier preuzet je više od 30 milijuna puta i generirao je više od 80 milijuna dolara prihoda, dodaje tvrtka.

“Immutable ima dokazane rezultate u pružanju usluga raznim web3 igrama”, rekao je izvršni direktor Weraclea, Myungyong Shin. “Ova suradnja će nam omogućiti da steknemo neprocjenjivo iskustvo u promoviranju web3 igara.”