Osnivač Curve-a, Michael Egorov, prodaje više CRV tokena DCFGod-u i drugima.

Photo of author
AUTOR: Marija
Arhitekta | Dizajner | Bloger | Marija se bavi dizajnom i marketingom, pisanjem i edukacijom vezano za digitalne valute. Zanima se za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Ексклузивно

Брза резиме

  • Оснивач Curve, Мајкл Егоров, је продао више CRV токена различитим крипто ентитетима.
  • Ово је урадио како би помогао својој великој позајмици која би била проблематична уколико би била ликвидирана.

Оснивач Curve, Мајкл Егоров, је продао више Curve (CRV) токена у ванберзанским трговинским операцијама са различитим крипто ентитетима, према подацима блокчејна и извору који је запознат са ситуацијом.

Подаци блокчејна показују да је продао 5 милиона CRV токена оснивачу Tron-а, Џастину Суну, као што је раније извештено, затим 4,25 милиона CRV токена крипто трговцу DCFGod-у, како је напоменуто од стране аналитичара DeFi-а Lookonchain. Поред тога, 3,75 милиона CRV токена је продао власнику NFT-а, Џефри Хуангу, познатом као Мачи Велики Брат, 2,5 милиона CRV токена крипто инвеститорима DWF Labs, и 2,5 милиона CRV токена DeFi пројекту Cream Finance. 

Сифу – који је био укључен у Quadriga сагу – укључени у додатне OTC продаже.

Канг је рекао: „Тренутно не могу да потврдим, још увек смо у дискусији.“ На Твитеру, Сифу је напоменуо да постоји шестомесечно закључавање за токене, али није споменуо да ли је учествовао.

Подаци блокчејна показују и друге трансакције, укључујући трансакцију од 17,5 милиона CRV токена на један новчаник, где су неки од токена пренесени на Binance, и трансакцију од 2,5 милиона CRV токена на други новчаник који је финансиран од стране Wintermute-а – потенцијално једног од његових клијената. Lookonchain предлаже да је Егоров продао укупно 39,25 милиона CRV токена и заузврат примио 15,8 милиона USDT.

Подаци блокчејна показују да су токени продајени по цени од 0,40 долара, што одражава износ који је Егоров послао у замену. Преко извора је договор о року закључавања од три до шест месеци за токене. У супротном, могу се продају по цени од 0,80 долара на отвореном тржишту уколико цена достигне ту вредност.

Брига о великој позајмици

Ове су се продавнице договориле као одговор на велику позајмицу Мајкла Егорова која је у опасности од ликвидације уколико цена CRV-а значајно опадне. Егоров је покушавао да врати део дуга како би смањио ризик од ликвидације. 

Егоров је зајмљивао скоро 60 милиона стабилних крипто валута само на Aave, обезбеђених значајних 175 милиона CRV токена. Уколико би ова позиција била ликвидирана, то би могло довести до лоших дугова преко више кредитних протокола.

Најновије активности подижу здравље позиције. Преко записа DeBank-а, ова позиција има фактор здравља од 1,64, што је повећање у односу на 1,5 раније данас.

Исправка: У овом чланку је претходно наведено да је Wintermute био укључен у OTC договоре, према извору. Извршни директор Wintermute-а, Евгениј Гаевој, је рекао да Егоров није био контрагент.

Објава: Суоснивач Wintermute-а, Евгениј Гаевој, седи у Управном одбору The Block-а.