Osnivač propale investicione kompanije Midas Investments pokreće novu DeFi investicionu platformu Locus Finance.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Osnivač sada ugašene kripto investicione platforme Midas Investments pokrenuo je novi poduhvat. 
  • Locus Finance je DeFi platforma koja korisnicima omogućava pristup visokodohodovnim tokenizovanim sefovima.

Iakov Levin, osnivač propale kustodijske kripto investicione platforme Midas Investments, pokrenuo je novu decentralizovanu finansijsku platformu.

Locus Finance će korisnicima omogućiti pristup visokodohodovnim tokenizovanim sefovima, navodi se u saopštenju kompanije. Locus će prvobitno ponuditi tri proizvoda sa visokim prinosom vezana za Ethereum staking, DeFi rast i Arbitrum trgovanje. 

“Investitori ne žele da brinu o blokčejnovima, protokolima, troškovima transakcija i svakodnevnom upravljanju portfoliom”, rekao je Levin u saopštenju. “Oni žele određenu izloženost u stilu postavi i zaboravi. Sefovi predstavljaju jedinstven pristup koji je neophodan za sazrevanje tržišta prinosa za maloprodaju, omogućavajući optimalno generisanje bogatstva za maloprodajne investitore.”

Osnovan 2018. godine, Midas Investments je dostigao preko 250 miliona dolara imovine pod upravljanjem u vrhuncu 2021. godine. Međutim, nakon što su se tržišni uslovi promenili 2022. godine, Midas je izgubio preko 50 miliona dolara.

Levin je objavio zatvaranje Midas Investments u decembru iste godine.