Safe se udružuje sa Moneriumom za euro plaćanja na i van lanca

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Provajder pametnog novčanika Safe sarađuje sa izdavačem stabilnog koina Monerium za plaćanja u evrima na i van lanca.
  • Ova saradnja obećava povezivanje 60 milijardi dolara digitalne imovine sa evropskim bankarskim sistemom.

Provajder pametnog novčanika Safe sarađuje sa izdavačem stabilnog koina Monerium za plaćanja u evrima na i van lanca.

Saradnja između Moneriuma i Safe-a obećava integraciju 60 milijardi dolara digitalne imovine sa evropskim bankarskim sistemom. Regulisani stabilni koin Moneriuma, EURe, će biti upotrebljiv sa Safe-ovim pametnim web3 nalozima, omogućavajući programerima da povežu web3 novčanike sa evropskim bankovnim računima putem Safe{Core}-ovog alata.

Suosnivač Safe-a, Lukas Schor, je rekao da će olakšati prebacivanje prinosa DeFi-a i prebacivanje na i sa IBAN bankovnih računa.

“Mali timovi će moći da izgrade decentralizovane finansijske usluge koje prevazilaze korisničko iskustvo poput Revoluta”, dodao je Gísli Kristjánsson iz Moneriuma.

Šta je EURe Moneriuma?

EURe je e-novčani token u evrima koji se prepoznaje kao digitalna alternativa gotovini. On je podržan jedan-na-jedan i može se zameniti na zahtev. EURe je ERC20 token kompatibilan sa Ethereum, Polygon i Gnosis mrežama.