Theta Labs se udružuje sa igrom Pogs iz devedesetih godina kako bi se fokusirao na digitalnu obnovu.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Tokom više od 30 godina postojanja, igra sa poklopcima od mleka, koja je prvi put postala popularna devedesetih godina, sarađivala je sa vrhunskim brendovima poput Diznija, Barbike i Pokemona.
  • Sada se nada da će sebe ponovo izmisliti za digitalno doba.

Blockchain kompanija Theta Labs, koja je fokusirana na zabavu, partnerstvom sa kompanijom Pogs, koja se bavi igrom sa poklopcima od mleka iz devedesetih godina, nastoji da ostvari svoje web3 ambicije.

Preimenovana kao Pog Digital, kompanija je izjavila da će 165 miliona milenijalaca i pripadnika Generacije Z koji su sakupljali njihove proizvode “želeti da poseduju modernu verziju koja integriše digitalna i fizička iskustva”.

Tokom više od 30 godina postojanja, Pogs je sarađivao sa vrhunskim brendovima poput Diznija, Barbike i Pokemona, navodi se u saopštenju.

“Saradnjom sa Theta Labs-om, možemo izgraditi posvećeni ekosistem i povezati naše kolekcije preko više blockchain platformi kao što su Solana, Ethereum i Bitcoin”, izjavio je izvršni direktor Pog Digitala, Kajler Frisbi.

Sa timom koji čine bivši zaposleni iz Netflix-a, Samsung-a, Amazon-a i Vimeo-a, Theta se nada da će postati “vodeći blockchain za medije i zabavu”. Kompanija je prikupila više od 100 miliona dolara, prema podacima sa Crunchbase-a.