Tim Draperova Okrugli sto vodi zajedno sa drugima u investiranju od 5 miliona dolara u LunarCrush.

Photo of author
Vuk je poznat po svom doprinosu RZLT, NEAR Balkans Hub-u i upravljanju Belgrade Crypto. Vukovo duboko uključivanje u web3 ekosistem i AI ističe Vukov napredni pristup i posvećenost razvoju digitalnog pejzaža u regionu.

Brzi pregled

  • Draper Round Table i INCE Capital su zajedno predvodili investicionu rundu Serije A u iznosu od 5 miliona dolara za LunarCrush, firmu za praćenje društvenih medija i finansija na web3 platformi.
  • Ostali učesnici uključuju Draper Associates, Draper Goren Holm, MoonPay i mnoge druge. 
  • LunarCrush kombinuje elemente društvenih medija sa trenutnim fluktuacijama cena kriptovaluta, NFT-ova i akcija.

Vozilo za investiranje Tim Drapera, Draper Round Table, je zajedno predvodilo investicionu rundu Serije A u iznosu od 5 miliona dolara za firmu za analitiku društvenih medija na web3 platformi, LunarCrush.

INCE Capital je takođe bio suvoditelj ove runde, a učestvovali su i Draper Associates, WWVentures, TRGC, Bitcoin Frontier Fund, Draper Goren Holm, Blockchain Founders Fund, MoonPay, EMURGO, LBANK Labs, FUNFAIR Ventures, Techstars, David Bleznak i Francisco OIiva-Velez Cancel.

Procena vrednosti LunarCrush-a sada iznosi 30 miliona dolara. Firma kombinuje društvene medije sa praćenjem cena kriptovaluta, NFT-ova i akcija.

“Oduševljeni smo što smo učestvovali sa Draper Goren Holm-om i ostalim članovima Draper Venture Network-a u investicionoj rundi Serije A za LunarCrush”, izjavio je Tim Draper. “LunarCrush pruža društvenu inteligenciju koja je potrebna malim investitorima u kriptovalute da donose svoje odluke. Ovi momci su predvideli svaki preokret na tržištu kriptovaluta otkako su u poslu, takođe su imali rani uvid u propast Silicon Valley banke.”